usi de exterior

Inainte de a trece pragul unei case, intram in contact cu usa de la intrare care poate fi eleganta, impunatoare, cu influente moderne, clasice sau o combinatie inedita de stiluri si materiale. Am facut o selectie de 10 modele de usi de exterior din care poti sa te inspiri sau in care, cu siguranta, te poti regasi.

Usi de exterior- 10 modele superbe

Alegerea usii de la intrare este deosebit de importanta pentru ca, stim cu totii, prima impresie conteaza. Modelul de usa pe care il preferi poate spune multe despre tine si familia ta, si in special despre gusturile voastre. Chiar daca unele dintre ele o sa-ti placa mai mult, altele mai putin si restul… deloc, merita sa arunci o privire.

Un aspect foarte important de urmarit in ceea ce priveste cele 10 modele de usi de exterior selectate, este echilibrul perfect dintre structura casei si modelul de usa ales:

1. Usa din sticla pentru design modern

Putem observa in stilul arhitectural si modelul de usa de exterior pentru care s-a optat, un tipar alcatuit din linii orizontale care dau un aspect elegant si minimalist.

usi-de-exterior-10 modele senzationale

2. Usa clasica din lemn

Desi un model clasic de usa din lemn, ferestrele care o inconjoara dau un aspect foarte primitor si luminos. Nu stiu tu ce crezi, dar mie mi-ar placea sa trec pragul acestei case.

usi de exterior 10 modele

3. Un decor pe masura pentru o usa din lemn

Iata un element pentru decor care se potriveste de minune usilor si caselor vechi. Desi iedera necesita eforturi speciale de intretinere, un astfel de aspect va fi intotdeauna imbietor, in special prin cromatica deosebita a frunzelor si aspectul de ansamblu desprins parca din natura.

usi de exterior 10 modele

4. O asociere indrazneata

Cromatica fatadei, in totalitate din caramida, scoate in evidenta designul modern al usii, precum si albastrul celor trei geamuri amplasate simetric si echilibrat. Este o alegere ideala pentru un aspect modern si indraznet.

usi de exterior 10 modele

5. Aluminiu

Desi nu este prima optiune, aluminiul poate fi un material potrivit pentru o usa de exterior. In plus, confera un aspect contemporan, numai bun daca iti place sa fii in permanenta in pas cu moda.

usi de exterior 10 modele

6. Vintage

Chiar daca palesc o data cu trecerea timpului, usile din lemn isi pastreaza intotdeauna farmecul si frumusetea unica.

usi de exterior 10 modele

 7. Rosu aprins

O usa rosie se va potrivi oricarui stil arhitectural, mai ales daca vorbim despre o fatada de culoare alba, cum se observa si in imaginea de mai jos.

usi de exterior 10 modele

8. Pentru cei care iubesc simetria

Construirea unei arcade chiar la intrarea in casa poate fi o idee nemaipomenita, mai ales daca alegi si cateva trepte de aceeasi forma. Intr-un astfel de cadru, o usa din lemn se potriveste manusa.

usi de exterior 10 modele

9. Design rustic

Nu te lasa inselat de aparente! Desi are un aspect medieval, modelul de usa din imagine este nou si inedit, mai ales datorita elementelor din fier, detalii foarte bine incadrate in designul de ansamblu al usii.

usi de exterior 10 modele

10.Vechi, dar niciodata demodat

Usile din lemn nu se vor demoda niciodata, mai ales daca stii cum sa le pui in valoare. Iata o idee:

usi de exterior 10 modele

 

Tu pe care o preferi? 🙂