Am prezentat pana acum solutii pentru spatii mici in materie de mobilier sau usi, asa ca a venit momentul sa prezentam si cateva idei despre alegerea patului, obiectul care ocupa, in mod normal, cel mai mult spatiu intr-un dormitor.

Pat modern suspendat – potrivit pentru adolescenti

Daca esti student sau un tanar care are nevoie sa petreaca mult timp la birou, un astfel de pat, fie ca este prins de tavan sau pur si simplu suprapus, este solutia ideala (in special daca vorbim despre o garsoniera).

pat-modern

Un cub cu tot ce vrei!

Daca te uiti atent la acest obiect de mobilier, vei vedea ca acolo gasesti spatiu pentru tot ce ai nevoie. In orice caz, ai nevoie de o casa inalta si de un spatiu relativ aerisit.

pat-modern2

O casa moderna, un pat modern

Pentru cuplurile care abia s-au mutat impreuna, acest tip de apartament este cat se poate de potrivit. Pe langa faptul ca patul este „in aer”, lumina patrunde peste tot si da impresia de si mai mult spatiu.

pat-modern3

Canapeaua extensibila mai putin obisnuita

Sigur nu v-ati fi imaginat ca exista si alta modalitate de a extinde o canapea decat cea pe care o stiati de la vechile canapele ale bunicilor. Dar ce spuneti de asta?

pat-modern4

Pat ascuns

O idee care mi-a placut in mod deosebit. Mi se pare extrem de potrivita pentru o garsoniera moderna. Il poti folosi mai ales cand ai pe cineva in vizita.

pat-modern5

Pat modern sau solar?

Daca nu esti claustrofob, poti opta si pentru un astfel de pat:

pat-modern6

Canapele, paturi?

O idee porivita pentru sufragerie sau living – un pat care ziua se „transforma” in doua canapele moderne.

pat-modern7Tie care ti-a placut cel mai mult? 🙂

Sursa imagini: apartmentgeeks.net