Uneori este bine sa fii putin mai nonconformist, sa gandesti pe dos, cum ar spune unii, pentru ca nu stii niciodata unde poate duce acest exercitiu al firii. Ai putea, de exemplu, sa folosesti aceasta nebunie in gasirea unor idei de decor trasnite, asa cum au facut cei ale caror “opere de arta” am sa le prezint in continuare.

Idei de decor neobisnuit de ingenioase

Ce spui de aceasta idee in care dulapul devine masa? Asa salvezi spatiul pentru depozitarea mesei atunci cand nu ai nevoie de ea. In plus, arata foarte bine.

idei-de-decor

Daca ti se pare ca „normal is boring”, incearca sa  privesti lumea de jos in sus. Sau sa intorci lumea pe dos. Exact ca in imaginea de mai jos, poti sa te joci cu imaginatia oamenilor punand tablouri inversate pe pereti.

idei-de-decor2

Un tablou inversat e posibil sa mai intalnesti, dar un gard? In plus, culorile se potrivesc cu celelalte elemente de decor, toate avand un aer vitange-chic.

idei-de-decor3

Si un lucru pe care poti sa-l faci chiar tu, fara prea mari eforturi, este confectionarea unor ghivece „agatate” de flori. Foloseste cutii de conserve si materiale textile si gata, ai o idee de decor iesita din comun!

idei-de-decor4

Daca nu ai terminat inca de construit casa, atunci spun sa te gandesti la urmatoarea varianta: scaune prinse in perete in loc de umerase. Nu e usor, dar cu siguranta va fi un punct de interes in casa ta.

idei-de-decor5

Din aceeasi categorie DIY, poti folosi vechea scara pentru conceperea unei biblioteci. Tot ce trebuie sa faci este sa o montezi pe perete si sa o vopsesti.

idei-de-decor6

Sa faci o sticla de vin sa devina un ghiveci cu flori este chiar simplu. Adaugi pamanat, spargi fundul sticlei si arunci cateva seminte inauntru. Apoi o prinzi cu agatatori.

idei-de-decor7

Un butoi vechi poate deveni o masuta de cafea care sa arate foarte bine pe terasa.

idei-de-decor8

De ce toate ferestrele trebuie sa fie deasupra? Nimeni nu-ti poate interzice sa o faci la nivelul podelei. Poate ca o sa vezi lumea altfel 🙂

idei-de-decor9

Ce parere ai despre aceste idei de decor? Pe care ai incerca-o? 🙂

Sursa: homedit.com