Daca vrei ceva cu adevarat orginial, daca nu-ti plac sabloanele cand vine vorba de decorarea propriului apartament, iti propun o varianta la care poate nu te-ai gandit: graffiti-ul. Pentru ca este o forma de expresie artistica foarte populara in acest moment, poti gasi artisti la tot pasul, dar am convingerea ca cei care vor sa imbratiseze o astfel de forma de design interior sunt ei insisi artisti mai mult sau mai putin priceputi (nu degeaba ne incerca fantezia creatoare pe peretii casei inca din copilarie).

graffiti-in-decorarea-apartamentului.9jpg

Exista deja cativa artisti de graffiti care au pus ideea in practica si care fac asta si pentru altii contra-cost sau din pura pasiune. Grafitti-ul poate fi considerat, pana la urma, o categorie a artei postmoderne, iar mesajele transmise se pot imbina perfect cu dorintele si simtirile tale. Gandeste-te cum ar fi sa te trezesti in fiecare dimineata cu un mesaj motivator pe perete. Sau cu o ilustratie funky. Sau un mesaj si ilustratie amuzante.

Decorarea apartamentului cu graffiti are insa si cateva reguli esentiale: sa ai o casa moderna, in stil minimalist, unde peretii au putine culori sau sunt chiar albi.

Poti folosi graffiti nu numai pentru pereti, dar si pentru pictarea mobilierului interior sau a cuverturilor pentru pat, a diferitelor elemente de decor. Iata cateva sugestii:

graffiti-in-decorarea-apartamentului.10jpg

graffiti-in-decorarea-apartamentului7

graffiti-in-decorarea-apartamentului6

graffiti-in-decorarea-apartamentului2

graffiti-in-decorarea-apartamentului1

graffiti-in-decorarea-apartamentului

graffiti-in-decorarea-apartamentului4

 

Sursa imagini: 1, 2, 3, 4, 5,6, 7 , 8