Europaletii sunt mai mult decat o categorie ieftina de material din care poti obtine orice piese de mobilier, ci constituie un adevarat trend in ceea ce priveste design-ul de interior si exterior. Pe langa faptul ca iti ofera posibilitatea de a-i refolosi, acestia sunt si prietenosi cu mediul, putand fi asamblati de catre oricine se pricepe cat de cat la tamplarie. Ba mai mult, cu ajutorul catorva tutoriale explicite, poti sa faci cateva lucruri minunate de unul singur.

Europaleti

Exista nenumarate companii care folosesc resturile de lemn pentru fabricarea europaletilor, asa ca de ce nu ai incerca si tu? Perfecti pentru balcoanele de orice marime, acestia pot fi folositi deopotriva ca suport de stat, dar si ca masuta de cafea. In gradina, poti obtine decoratiuni colorate si incantatoare din europaleti. In plus, exista apartamente construite aproape in intregime din piese de europaleti, de la pat pana la suport de incaltaminte sau decoratiuni.

Am pregatit pentru tine cateva exemple incantatoare, care sa te inspire in alegerea unui stil mai putin slefuit, dar cu siguranta modern si calduros pentru casa ta.

Europaleti – 22 de exemple de…orice!

europaleti-1

europaleti-10

europaleti-9

europaleti-8

europaleti-7

europaleti-6

europaleti-5

europaleti-4

europaleti-3

europaleti-2

europaleti-11

europaleti-13

europaleti-12

europaleti-21

europaleti-19

europaleti-20

europaleti-14

europaleti-22

europaleti-15

europaleti-17

europaleti-18

Surse imagini: aici si aici.