Usile, la fel ca si ferestrele, nu sunt importante doar pentru ca securizeaza locuinta. La fel de mult conteaza si estetica. Atunci cand faci alegerea corecta, aspectul casei tale, per ansamblu, se poate schimba radical. Exista catave criterii in functie de care alegi o usa de interior: design-ul si calitatea materialului. Ambele trebuie sa se armonizeze perfect cu stilul casei tale. Daca te numeri printre persoanele care isi doresc sa depaseasca barierele conventionalului si sa adauge un plus de noutate locuintei, iata cateva idei de design creativ pentru usi de interior care vor schimba aspectul casei tale si ii vor impresiona chiar si pe musafiri:

Idei de design crativ pentru usi de interior

1. Usa ping pong

Usa ping pong este o modalitate prin care poti imbina cu succes utilul cu placutul, mai ales daca locuinta ta nu dispune de un spatiu suficient de mare in care sa poti amenaja o masa de ping pong.

Usa cu masa de ping pong

2. Usa cu tabla pentru scris

Celor mici le place sa coloreze, mai ales la anumite varste cand imaginatia este in floare si peretii casei devin, cu usurinta, planse pentru desen. O solutie care te va ajuta sa previi astfel de incidente este usa cu tabla pentru scris/desenat cu creta. Este suficient sa lipesti pe usa de la camera lor o bucata de astfel de tabla, pe care micile genii sa poata da frau liber imaginatiei, fara ca tu sa fii nevoit sa… varuiesti.

Usa cu tabla de scris

3. Usa cu aerisire

Usa Luna este are un design foarte practic si in acelasi timp iesit din comun. Este prevazuta cu un maner special incorporat pentru ajustarea luminozitatii si a aerului care partunde dintr-o camera in alta.

Usa cu aerisire

4. Usa automata de marime universala

Este o usa care se potriveste manusa… absolut oricui! Intr-adevar un design creativ pentru usi de interior care pare desprins din filmele SF. Usa este automata si se deschide suficient cand sa treci prin ea.

Usa de marime universala

5. Usa fragmentata

Usa fragmentata este proiectul inedit al artistului argentinian Leandro Erlich si este expusa, ca o adevarata opera de arta, intr-un muzeu din Brazilia. Desi nu o poti cumpara, te poti folosi de acest design pentru inspiratie. Cine stie, poate iese ceva interesant!

Usa fragmentata

6. Usa rotativa eco friendly

Usa revolutionara este un proiect al Fluxxlab si este nu doar creativ ci si foarte practic. Usa rotativa este un fel de generator, fiind conceputa astfel incat miscarea de rotatie sa produca electricitate. Cu alte cuvinte, ori de cate ori treci prin ea, va produce curent electric.

Usa rotativa eco

7. Usa din Alice in Tara Minunilor

Un alt design creativ pentru usi este proiectul Usa Alice in Tara Minunilor si este de fapt o usa 3 in 1: pentru cei mari, pentru cei mici si pentru animalele de companie.

Usa 3 in 1

8. Usa glisanta din sticla

Stim cu totii ca usa glisanta este o alegere excelenta pentru spatiile mai putin ofertante din punctul de vedere al dimensiunilor. Materialul este si el important si de cele mai multe ori, usile glisante din sticla nu sunt o alegere foarte populara pentru locuinta. Dar daca eleganta este cuvantul care te caracterizeaza cel mai bine, si casa ta ar trebui sa exprime acest lucru.

Usa glisanta din sticla

Alege si tu un design creativ pentru usi, care sa te inspire sa-ti personalizezi locuinta!