Te-ai gandit vreodata cat de multe utilizari poti gasi unui cauciuc vechi? Doar pentru ca nu mai serveste scopului pentru care l-ai cumparat asta nu inseamna ca a devenit complet inutil. Cauciucurile vechi pot fi refolosite in numeroase feluri. Tot ce trebuie sa faci este sa le aduci mici modificari, iar pentru aceasta nu ai nevoie decat de imaginatie. Vei fi uimit de ce poti face cu minimum de efort si materiale.

Moduri ingenioase de a refolosi cauciucuri vechi

Iata 10 modalitati uimitoare de a transforma cauciucurile uzate si inutile in piese de mobilier, ghivece, scaune sau masute pentru gradina sau pentru casa, practice sau pur si simplu decorative. Cu siguranta vei starni invidia vecinilor!

1. Patut pentru animalul tau de companie

Animalul tau de companie merita sa se bucure de acelasi confort ca si tine. Nici macar nu e nevoie sa investesti o suma prea mare pentru a-i cumpara un patut, ci trebuie doar sa-i faci tu unul dintr-un cauciuc vechi.

pat pentru caine

2. Ghivece pentru flori

Cui nu-i place o gradina plina cu flori? Iata o idee simpatica de decor pentru casa ta. Poti ameneja un astfel de coltisor viu colorat pentru a-ti personaliza gradina.

 

ghiveci din cauciucuri   ghivece din cauciucuri

3. Cosuri de gunoi din cauciucuri vechi

Te-ai gandit vreodata ca poti transforma cauciucurile vechi in cosuri de gunoi?

cos de gunoi din cauciucuri

4. Taburet

Nu stiu cati dintre voi mai aveti taburete prin casa, dar iata unul care cu siguranta se va potrivi manusa oricarui design de interior. Si unde mai pui ca este atat de simplu de facut! Asa ca, daca nu stii cu ce sa-ti ocupi timpul weekendul acesta, transforma un cauciuc vechi intr-un taburet rustic.

taburet din cauciuc vechi

5. Rama pentru oglinda

Fa-ti o oglinda personalizata cu un cauciuc vechi de bicicleta. Ii poti adauga, de asemenea, si alte detalii.

rama de oglinda din cauciuc

6. Masuta 

Poti transforma doua cauciucuri vechi vopsite viu colorat intr-o masuta inedita, atat pentru interior, dar mai ales pentru exterior unde iti vei putea bea cafeaua cu placere in diminetile racoaroase de vara.

masuta din cauciuc

7. Suport pentru umbrele

O alta utilizare ingenioasa a unui cauciuc vechi este transformarea lui intr-un suport pentru umbrele. Sa nu uitam ca se apropie vremea racoaroasa.

suport pentru umbrele

8. Scaun

Probabil ca te gandesti sa cumperi un fotoliu confortabil. Dar ce-ai zice daca ti-ai face cu dibacie un set de scaune din cauciucuri vechi? Te-ar costa mai putin.

scaune din cauciucuri vechi

9. Leagan

Daca vrei sa le faci o bucurie celor mici construieste-le un leagan, dar nu unul oarecare, ci unul cu bulinute colorate, din cauciuc.

leagan din cauciucuri vechi

10. Chiuveta

Daca te gandesti sa-ti redecorezi baia, incearca o astfel de chiuveta neconventionala.

chiuveta din cauciuc vechi