semineu

Nu stiu cati dintre voi ati instalat un semineu in locuinta voastra sau ati luat in considerare acest lucru, dar, acum ca sezonul rece este la o aruncatura de bat distanta, poate ca nu ar fi o idee rea sa instalezi un semineu in casa ta.

Semineul: un accesoriu elegant pentru locuinta ta

Trebuie sa recunoastem ca semineul este o alternativa mai eleganta pentru instalatiile moderne de incalzire.

Un semineu este un accesoriu nemaipomenit pentru casa ta. Stim cu totii ca acasa nu este in mod obligatoriu un loc, ci mai degraba un sentiment, o senzatia data de atmosfera unor locuri si de ceea ce ne pot transmite, atat prin prezenta celor dragi, cat si prin stilul de amenajare. Pentru cei mai multi oameni, semineul poate transforma o casa in acasa, conferind o ambianta calda si confortabila, in special in timpul sezonului rece.

In plus, semineul este un accesoriu care confera o nota de vitalitate arhitecturala locuintei.

Confort si caldura

semineu

Atunci cand vine vorba de instalatii de incalzire, foarte putine dintre ele pot oferi senzatia de caldura naturala, asa cum o poate face un semineu. Ce poate fi mai placut decat sa stai in fata unui semineu, sa auzi lemnul cum arde si sa privesti pe fereastra fulgii de nea cum se astern in straturi imaculate de zapada. Indiferent ca te bucuri de aceasta atmosfera minunata de unul singur, cu o carte buna si o ceasca de ceai sau alaturi de prieteni la un pahar de vin, cu siguranta te va cuprinde un sentiment de liniste si bunastare.

Decor romantic

semineu

Sa iti petreci timpul langa lumina si caldura focului unui semineu are o componenta de romantism pur. Este ceva uluitor de linistitor sa auzi sunetul lemnului arzand si spectacolul de culoare al flacarilor.

Da, o cina la lumina lumanarilor poate fi romantica, dar sa-ti petreci noptile friguroase de iarna alaturi de jumatatea ta in fata semineului poate fi si mai romantic prin ambianta deosebita care va prinde contur si te va invalui pe nesimtite.

Caldura si lumina, fara electricitate

semineu

Instalatiile de incalzire electrice sunt foarte eficiente, atata vreme cat exista… electricitate. Un semineu poate fi foarte util in cazul unei pene de curent. Locuinta ta va fi incalzita si luminata daca ai un semineu, astfel ca nu vei mai depinde in totalitate de furnizorul tau de energie electrica si caldura.

Sa ai un semineu inseamna sa ai controlul total asupra sursei de energie si caldura din locuinta ta. De asemenea, un semineu inseamna un consum de energie redus, iar acest lucru se traduce in facturi mai mici.