negru pentru usi de interior

Negrul este o nonculoare banala, dar de efect in aproape orice situatie. Cu toate acestea, atunci cand vine vorba despre utilizarea ei in decorarea locuintei, nu se inscrie printre preferate.

Acestea fiind spuse, negru pentru usi de interior? Nicio sansa, ar spune unii. Noi iti dam cateva motive pentru care ar trebui sa indraznesti si cum sa faci asocierile cromatice potrivite, astfel incat usile negre de interior sa nu fie sobre, ci foarte elegante.

Negru pentru usi de interior? De ce nu?!

Sa alegi usi de interior negre nu este o decizie radicala, dar poate transforma in intregime felul in care arata locuinta ta.

Daca iti doresti ca o incapere din caminul tau sa inspire eleganta, o usa neagra este o tusa foarte inspirata. Vei obtine instant un aer sofisticat pe care il poti accentua inclusiv prin feronerie aleasa sau alte accesorii pentru decor interior.

negru pentru usi de interior

negru pentru usi de interior

O usa neagra de interior poate parea mai costisitoare decat a fost de fapt. In functie de materialul din care sunt realizate, unele dintre ele pot avea preturi destul de ridicate. Dar indiferent de suma investita in aceasta achizitie, negrul este atat de impunator, incat poate crea foarte usor o atmosfera luxurianta.

negru pentru usi de interior

negru pentru usi de interior

negru pentru usi de interior

Daca intr-o anumita incapere ai folosit deja negru pentru decor, o usa in aceeasi culoarea va crea unitatea care lipsea designului, precum si un echilibru estetic deosebit.

Negru pentru usi de interior: sofisticare, dramatism si eleganta

negru pentru usi de interior

Negrul este nemaipomenit pentru usi atunci cand nu-ti doresti sa le scoti in evidenta, ci sa le invalui in discretie. Asadar, daca vrei sa acoperi anumite imperfectiuni sau sa pui sub un con de umbra detalii care nu iti plac la o usa de interior, negru este alegerea ideala.

Cu toate acestea, este recomadat sa nu instalezi usi negre de interior in spatii de dimensiuni foarte mici sau in proximitatea unor usi in culori diferite.

Un alt motiv demn de luat in considerare este acela ca usile negre cu geamuri au un efect artistic uimitor. La fel cum orice pictura arata mai bine atunci cand este inramata, tot asa o priveliste devine mai spectaculoasa atunci cand este privita prin geamurile unei usi negre frantuzesti, ca in imaginea de mai jos:

negru pentru usi de interior

Iti recomandam: Usile frantuzesti, o alegere excelenta pentru interior si exterior

negru pentru usi de interior

Nici macar nu este necesar ca privelistea sa fie in exterior.

Pentru aceia dintre voi care sunt foarte tipicari atunci cand vine vorba despre curatenie, este posibil ca acest motiv sa va convinga: pe usile negre se observa foarte greu urmele, un aspect destul de important daca tinem neaparat ca locuinta noastra sa arate impecabil.

Usile negre de interior sunt alegerea perfecta pentru podele inchise la culoare, de preferat si ele tot negre.

negru pentru usi de interior

O usa neagra poate conferi stralucire oricarei incaperi, daca este pictata cu vopsea satinata. Recomandarea este valabila in special daca in incapere nu patrunde suficienta lumina naturala. Asadar, negru mat nu este singura optiune.

Daca, insa, vorbim despre incaperi foarte luminoase sau ai caror pereti sunt albi, negrul mat este optiunea care va completa cel mai bine un astfel de design.

negru pentru usi de interior

Pentru locuintele sau incaperile cu tavanul jos, usile negre sunt o solutie la indemana. Desi neasteptat, o usa neagra de interior va atrage atentia in partea superioara. Astfel, tavanul va parea mai inalt.

Negru vine bine oricui!

Similar, orice usa poate purta aceasta culoare si sa arate senzational. 🙂

negru pentru usi de interior

Cati dintre voi ati ales usi negre de interior in caminul vostru? 🙂

Inspiratie: https://www.houzz.com