Iubitorii de carte vor fi cu sigurata foarte atenti la amenajarea bibliotecii sau a biroului. Nu, biblioteca nu este o simpla mobila cu cotoare de carti puse pe post de bibelouri, un ornament fad care sa umple un spatiu mult prea mare, ci este coltul de relaxare, spatiul unde cresti  intelectual si te bucuri spiritual. Dar sa lasam metaforele pentru altadata. Sa vorbim despre cum am putea sa facem din mobila-biblioteca sau biblioteca-mobila sanctuarul despre care vorbesc in titlu.

Idei pentru transformarea bibliotecii-mobila intr-un detaliu cu stil

Daca ridici o constructie noua sau te gandesti sa o faci in viitorul mai mult sau mai putin indepartat, cred ca nu ti-ar repugna ideea de a avea o biblioteca in acest stil, nu-i asa?

Sursa foto http://substraturi.ro/

1-2

1-3

1-4

1-5

1-6

Ok, sa zicem ca pentru tine biblioteca nu e nici pe departe o mobila separata de cartile care urmeaza sa fie asezate pe el. Ca se completeaza perfect intr-un cantec de cuvinte si se adapteaza perfect pasiunilor tale moderne si pragmatice. Cam asa:

2-4

2-1

2-2

2-3

2-5

2-6

Iar daca esti genul clasic, omuleul care nu se teme de praf si adora sa bea ceai si sa adulmece mirosul de carti vechi, atunci ramai la pasiunea ta. Un vintage addict ar trebui sa aiba o biblioteca de acest fel:

3-6

3-5

3-3

3-2

3-1

 

Sursa imagini: aici