Daca iarna ne ocupam de decorarea casei, primavara ne dedicam timpul amenajarilor exterioare. Si daca ati terminat deja de pus flori, de aranjat scaunele si masuta de lemn pe terasa, atunci sunteti gata de sarbatoare. Si pentru ca Pastele se apropie, m-am gandit sa va dau cateva idei de decoratiuni de paste care sa se potriveasca in curtea, terasa, mansarda sau chiar balconul vostru.

In cazul in care staila casa, nu uita sa incepi cu veranda deoarece este partea care va atrage atentia cel mai mult. Planteaza flori, curata copaceii uscati, arunca ghivecele sparte, etc. In plus, vei vedea ca o parte dintre ideile prezentate nu pot fi puse in practica fara a avea o veranda impodobita cu flori. O parte dintre decoratiunile acestea le potti face fara prea mari eforturi sau costuri acasa, mai ales daca locuiesti la curte.

Decoratiuni de paste din lucruri vechi si lucruri noi

Ce spui de aceasta idee simpla? Ai nevoie de cateva coji de oua, muguri de zambila si muschi de copac. Plus multa indemanare si dragoste pentru frumos.

decoratiuni-de-paste13

decoratiuni-de-paste8

Un copacel banal din curte poate fi impodobit frumos cu globulete in forma de…ou. Copiii vor fi cu siguranta incantati.

decoratiuni-de-paste14

decoratiuni-depaste7

decoratiuni-de-paste11

Iar daca vrei niste decoratiuni de paste desprinse direct din povestile copilariei, poti investi ceva banuti in achizitionarea unor iepurasi din ciment sau plastic. Cosuletele din lemn sunt, de asemenea, o optiune destul de ieftina, iar panselutele pot fi plantate direct inflorite, fara sa risti sa se ofileasca.

decoratiuni-de-paste2

decoratiuni-de-paste3

decoratiuni-depaste

decoratiuni-de-paste5

decoratiuni-de-paste9

decoratiuni-de-paste10

decoratiuni-de-paste12

Sursa imagini: architectureartdesigns.com