Poate ai o casa pe care ai primit-o mostenire, poate iti plac foarte mult lucrurile vechi si vrei ca si locul in care stai sa imprumute putin din personalitatea ta. Sa zicem ca ai adunat cateva elemente vintage, dar nu vrei ca living-ul sa arate precum camera bunicii. In cazul acesta, poti pastra cate ceva din ambele stiluri si le poti imbina astfel incat totul sa para „din aceeasi poveste”.

Idei de amenajari interioare vintage, cu suport modern

Daca ai o canapea cu picioare inalte si poti sa vizualizezi exact cum s-a putea ea incadra in apartamentul/casa ta, atunci ia in considerare indulcirea spatiului prin folosirea unei lustre ceva mai moderne. De asemenea, un tapet care sa scoata in evidenta masa de servit ceaiul sau o draperie cu croiala “demodata”, pot sa creeze exact design-ul vintage-modern pe care ti-l doresti.

Tablourile cu rame groase, ca de exemplu cele in stil renascentist, fac echipa buna cu pernele cu imprimeu floral sau cu biblioteca dreapta, “ghiftuita” cu carti.

Pentru casele mai spatioase, exista si varianta semineului, fie ca este construit in piatra sau in caramida, cat mai natural sau atent finisat. Daca alegi varianta rustica, ai grija ca si celelalte elemente sa se potriveasca. Poti sa folosesti animale impaiate, blanuri, coarne de cerb sau paturi de lana si obiecte pe care sa le agati in cui si care vor crea exact atmosfera pe care ti-o doresti.

Iata cateva idei de amenajari interioare pentru living:

amenajari-interioare5

Sursa imagine : de la stanga la dreapta: a), b) , c) , d)

amenajari-interioare

Sursa imagine: de la stanga la dreapta: a) , b), c), d)