pereti din lemn

Lemnul este un material care folosit cu masura in locurile potrivite devine un element senzational pentru decor. Acesta poate conferi un aspect de o eleganta desavarsita casei tale. Mai mult decat atat, lemnul nu mai este asociat doar cu stilurile clasice de design, ci poate fi adaptat si folosit in functie de gusturile fiecaruia si se imbina armonios cu elemente arhitecturale moderne.

Modele de pereti din lemn pentru un interior primitor

Daca vrei sa dai o nota de rafinament casei tale, inspira-te din aceste modele de pereti din lemn. Casa ta va capata un farmec aparte, rustic si primitor. In plus, sunt foarte usor de realizat si nu sunt costisitori. Poti folosi o varietate de materiale din lemn pentru a-ti decora peretii, cum ar fi paleti sau parchet.

Daca nu reusesti sa te decizi unde in casa ta ai putea sa amplasezi un perete din lemn, iti dam noi cateva idei pe care sa le analizezi cu atentie si sa decizi care se potriveste personalitatii tale unice si stilului locuintei tale:

Pereti din lemn pentru dormitor

Dormitorul este locul unde ne petrecem cea mai mare parte din timp. Stim cu totii cat de important este ca acesta sa ne reprezinte si sa ne ofere atat un confort fizic cat si unul spiritual; sa inspire liniste si calm. Iata 4 lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare inainte de a-ti decora dormitorul:

  • alegerea culorii potrivite;
  • alegerea unui pat confortabil;
  • alegerea stilului;
  • alegerea dimensiunilor incaperii;

Si pentru ca spuneam ca alegerea cromaticii este importanta, cel mai bine ar fi sa folosesti culori neutre, pamantii, calde sau pasteluri si sa eviti culorile aprinse, pentru ca iti vor da o stare de agitatie. Lemnul se incadreaza cu succes in categoria culorilor calde si iti poate inspira apropierea de natura. Asa ca, pentru un dormitor elegant si o atmosfera imbietoare, alege pereti din lemn, sau macar o portiune din incapere, de preferat in apropierea patului.

pereti din lemn dormitor

 

pereti din lemn dormitor3

 

pereti din lemn dormitor

pereti din lemn

Modele de pereti din lemn pentru camera de zi

Felul in care alegi sa decorezi camera de zi este la fel de important. Aceasta este incaperea unde primesti oasepti, organizezi mici petreceri aniversare sau reuniuni de familie si unde iti petreci dupa-amiezile relaxante de duminica. Asadar, oricine trece pragul casei tale, trebuie sa se simta bine binevenit. Poti cu usurinta sa decorezi un perete al sufrageriei cu paleti de nuante diferite din acelasi spectru cromatic. Mai mult, un perete din lemn in camera de zi va arata minunat, indiferent de stilul de design in care se incadreaza incaperea. Iata cateva exemple de modalitati si locuri in care poti amplasa un perete din lemn.

pereti din lemn sufragerie

pereti din lemn sufragerie

pereti din lemn sufragerie

pereti din lemn sufragerie

Schimbarile mici fac diferenta. Indrazneste si tu sa decorezi incaperile din casa ta cu pereti din lemn!